Heb je een vraag en wil je die aan iemand specifiek stellen? Kijk hieronder voor de juiste contactgegevens.

 

Voorzitter

Matthias De Block is papa van twee flinke dochters, Nel (4) en Sien (2). Zelf heeft hij al een hele rugbycarriëre achter de rug, met de nodige blessures inclusief. Ondanks een paar moeilijke jaren die de club achter de rug heeft, bleef hij de kracht vinden om deze boven water te houden. Na versterking van de andere bestuursleden, kreeg hij eindelijk ademruimte en kon hij zich meer focussen op zijn taken als voorzitter. Naast het algemeen reilen en zeilen van de club, stak hij mee de schouders onder de jeugdwerking, waar zijn oudste met veel plezier aan deelneemt.

voorzitter@rcmeetjesland.be

 

 

Secretaris

Dicky Wullems is een Nederlander met een groot hart voor onze Meetjeslandse club. Met plezier komt hij meermaals de grens over om enkele uren te trainen of om als kapitein van The Rebels, de spelers op matchdag naar de overwinning te leiden. Ook naast het veld, is hij sterk in communiceren. Daarom is hij de ideale man om de communicatie naar leden en ouders te voorzien. Hij is papa van twee, Max (3) en Pien (5).

secretaris@rcmeetjesland.be

 

 

Penningmeester / Media

Hannah Das is een sterke dame die ons sinds een tweetal jaren vervoegd heeft. Haar vriend, Lothar Dhont, introduceerde haar in rugby en zo geschiedde. Na enkele maanden als notulist mee te draaien in het bestuur, besloot ze dat ze zelf ook graag zou rugbyen. Al snel stond ze mee aan het ontstaan van een succesvolle damesploeg en nam ze verschillende administratieve taken op zich, zoals de financiën en publiciteit. 

facturatie@rcmeetjesland.be

 

 

Sponsoring / Evenementen

Ivo Boelens is een creatieve geest die nieuwe ideeën aanbrengt om de club draaiende te houden. Als jongeman deed hij heel wat rugby-ervaring op bij 2e-klasser RC Antwerpen. Na een blessure keerde hij terug naar zijn roots in Eeklo waar hij besloot met zijn ervaring zijn steentje bij te dragen aan de verdere groei van de club. Momenteel focust hij zich op de zoektocht naar sponsors.

sponsoring@rcmeetjesland.be

 

 

Jeugdcoördinator

Alanis van Parys leerde rugby kennen toen ze nog op internaat zat en werd pas echt geprikkeld door de microbe toen ze terecht kwam in onze Meetjeslande club. Ze legt elke keer een afstand af van +40 km om zelf te komen trainen of om als coördinator haar verantwoordelijkheden op te nemen. Heb je een vraag over de jeugd? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.

 

jeugd@rcmeetjesland.be

 

 

AanspreekPunt Integriteit (API)

Tami Veschuere rolde na 25 jaar basketbal via collega-vriendin, Hannah, binnen in onze club. Haar enthousiasme en clubgevoel zorgde ervoor dat The Pink Rebels al snel meer waren dan gewoon enkele dames op een veld, er werd een hecht team gevormd. Als kapitein van onze damesploeg zorgt ze voor onze motivatie en relativeert ze waar nodig. 

api@rcmeetjesland.be


 

Statuten

Gedragscode