Heb je een vraag en wil je die aan iemand specifiek stellen? Kijk hieronder voor de juiste contactgegevens.

 

Voorzitter

Matthias De Block is papa van twee flinke dochters, Nel (5) en Sien (3). Zelf heeft hij al een hele rugbycarriëre achter de rug, met de nodige blessures inclusief. Ondanks een paar moeilijke jaren die de club achter de rug heeft, bleef hij de kracht vinden om deze boven water te houden. Na versterking van de andere bestuursleden, kreeg hij eindelijk ademruimte en kon hij zich meer focussen op zijn taken als voorzitter.

voorzitter@rcmeetjesland.be

 

 

Secretaris

Dicky Wullems is een Nederlander met een groot hart voor onze Meetjeslandse club. Met plezier komt hij meermaals de grens over om enkele uren te trainen of om als kapitein van The Rebels, de spelers op matchdag naar de overwinning te leiden. Ook naast het veld is hij sterk in communiceren en lekker mondig. Daarom is hij de ideale man om de communicatie naar leden, ouders en de bonden te voorzien. Hij is papa van twee, Max (4) en Pien (6).

secretaris@rcmeetjesland.be

 

 

Penningmeester

Hannah Das is een sterke dame die ons sinds een drietal jaren vervoegd heeft. Haar toenmalige vriend, Lothar Dhont, introduceerde haar in rugby en zo geschiedde. Na enkele maanden als notulist mee te draaien in het bestuur, besloot ze dat ze zelf ook graag zou rugbyen. Al snel stond ze mee aan het ontstaan van een succesvolle damesploeg en nam ze verschillende administratieve taken op zich, zoals de financiën en publiciteit. Na het opstarten van de jeugd nam ze ook hier de rol op van jeugdverantwoordelijke. Deze functie gaf ze een jaar later door aan Alanis.

facturatie@rcmeetjesland.be

 

 

Sponsoring / Evenementen

Ivo Boelens is een creatieve geest die nieuwe ideeën aanbrengt om de club draaiende te houden. Als jongeman deed hij heel wat rugby-ervaring op bij 2e-klasser RC Antwerpen. Na een blessure keerde hij terug naar zijn roots in Eeklo waar hij besloot met zijn ervaring zijn steentje bij te dragen aan de verdere groei van de club. Momenteel focust hij zich op de zoektocht naar sponsors en manieren om geld in het laatje te brengen. Dit alles doet hij met de onvoorwaardelijke steun van zijn vrouw, Kelly.

sponsoring@rcmeetjesland.be

heren@rcmeetjesland.be

 

 

Trainer dames

Sander Maegerman speelt al van jongsafaan. Toen de jeugd in Meetjesland enkele jaren geleden stopte door omstandigheden, maakte hij de overstap naar de Brugsche Rugbyclub. Sinds we drie jaar geleden terug opstarten, kwam hij af en toe terug eens piepen. Bij aanvang van het seizoen 21-22 schreef hij zicht terug in bij zijn thuisploeg en kwam hij beetje bij beetje terecht als coach in het damesteam. Na blessureoperatie van toenmalige coach Lothar in januari, nam hij het coach-zijn volledig over en waakt hij nu over een stel gemotiveerde, aanwezige dames.

dames@rcmeetjesland.be

 

 

AanspreekPunt Integriteit (API)

Tami Veschuere rolde na 25 jaar basketbal via collega-vriendin, Hannah, binnen in onze club. Haar enthousiasme en clubgevoel zorgde ervoor dat The Pink Rebels al snel meer waren dan gewoon enkele dames op een veld, er werd een hecht team gevormd. Als kapitein van onze damesploeg zorgt ze voor onze motivatie en relativeert ze waar nodig. Ze volgde twee interactieve online cursussen en behaalde een officieel API-certificaat via de Vlaamse Sportfederatie.

api@rcmeetjesland.be

 

Statuten

Gedragscode